Млинці капустяні
Кількість порцій - 5
Час приготування - 40 хв

Млинці капустяні

Споживання овочів дуже корисно для організму. Зокрема, дуже корисна для організму капуста. Капуста містить величезну кількість вітамінів і корисних речовин. Вона благотворно впливає на травну систему. Крім цього, капуста відома всім своєю гіпоалергенністю, тобто від неї не буває ніколи алергії, а значить її можна давати в необмеженій кількості дітям і годуючим матерям. Ми рекомендуємо вам приготувати з цього диво-продукту капустяні млинці. Вони порадують вас своїм незвичайним, легким смаком. Крім того, вони низькокалорійні, а це не може не радувати. Для своєрідного смаку і пікантності рекомендуємо додати посічену зелень. З нею смак млинчиків вийде ще більш насичений.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 1000 г.
  • Яйця - 3 - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 - 2 шт.
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія соняшникова - 50 - 100 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Капусту натерти на тертці (шинковці), залити крутим окропом і залишити на 15 хвилин.

  • 02

    Злити воду, посолити, поперчити, вбити яйця, додати крохмаль, посічену зелень, перемішати.

  • 03

    На розігріту олію викладати масу ложкою і обсмажити з двох сторін.