Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Млинці тірамісу
Млинці тірамісу

Млинці тірамісу

Млинці Тірамісу - один з найпопулярніших десертів у світі. Таким блюдом ви з легкістю зможете порадувати в першу чергу своїх діток, хоча і про дорослих не варто забувати. Готуються такі млинці просто, а виходять дуже ніжними і смачними. Назва млинчиків пішло від однойменного десерту Тірамісу - вишуканий італійський десерт, що готується на основі сиру маскарпоне. Крем приготований з сиру «Маскарпоне» має ніжну повітряну консистенцію і чудово поєднується з усіма типами тесту. Млинці змащені таким кремом перетворюються на справжню спокусу для гурмана.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 2 ст.
  2. 2. Какао-порошок — 2 ст. л.
  3. 3. Розпушувач — 2 ч. л.
  4. 4. Сода — 0,5 ч. л.
  5. 5. Сіль — 5 г.
  6. 6. Молоко — 1,5 ст.
  7. 7. Сметана — 100 мл.
  8. 8. Масло вершкове — 4 ст. л.
  9. 9. Яйце куряче — 3 шт.
  10. 10. Ванілін — 2 ч. л.
  11. 11. Еспрессо — 4 ст. л.
  12. 12. Сир маскарпоне — 125 г.
  13. 13. Цукор — 2 ст. л.
  14. 14. Вершки 30% — 200 мл.

Етапи готування

  1. Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.

  2. Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

  3. В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.

  4. Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.

  5. Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.