Боби з зеленню
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Боби з зеленню

Що таке по істині здорова їжа? Вона ні в якому разі не калорійна, не жирна, вона збагачує ваш організм всіма потрібними корисними інгредієнтами. На щастя, останнім часом все більша кількість людей звертається саме до здорового харчування і намагається скоротити вживання шкідливої ​​їжі. Боби із зеленню - це та страва, яка вам потрібна, якщо ваша мета - насититися вітамінами. Адже в цій страві і шпинат, і боби, і часник, і коріандр. У кожному інгредієнті так багато різних вітамінів і мінералів, що ви відразу ж після прийому їжі відчуєте легкість і силу. Це відмінний варіант для дієтичної і не калорійної вечері.

Інгредієнти

  • Боби пророщені - 0,5 кг.
  • Вода - 1 л.
  • Шпинат - 1 пучок
  • Коріандр свіжий - 1 пучок
  • Рис - 1 ст.
  • Олія кукурудзяна - 1 ст. л.
  • Лимонний сік - 80 г.
  • Часник - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Листя шпинату промити, порізати стебла, скропити водою. Цибулю порізати, трохи обсмажити на олії, додати в сковороду порізаний шпинат, ретельно обсмажити. Додати воду, довести до кипіння.

  • 02

    Почистити боби, покласти в каструлю з водою, варити до напівготовності, додати рис, сіль, перець і готувати до готовності.

  • 03

    Покласти в окрему каструлю листя шпинату, залити 0,25 ст. води, варити 5 хвилин.

  • 04

    За допомогою блендера подрібнити варене листя шпинату, додати в каструлю до інших інгредієнтів. Варити загальну суміш до загустіння.

  • 05

    Часник натерти, нарізати коріандр, підсмажити в олії, викласти зверху до готових бобів. Після скропити лимонним соком.