(044) 392-8552
Бобовий дует
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Бобовий дует

Часто багато господинь задають собі питання: що ж сьогодні буде на вечерю чи обід? Звичайно, готуючи їжу щодня, навіть самой багатій фантазії рано чи пізно приходить кінець. Тоді і прийдуть на допомогу різні рецепти, наприклад, бобовий дует. Ця страва припаде до смаку тим, хто віддає перевагу легкій для шлунка вечері більше, ніж ситній. Адже в ньому тільки корисні овочі і бобові. Вони добре засвоюються організмом, але при цьому завдяки орегано і базиліку бобовий дует перетворюється в дуже незвичайну страву з великим набором вітамінів і мікроелементів. Таку страву можна цілком подавати як самостійну з тостами або хлібцями.

Інгредієнти

  • Олія рослинна - 40 мл.
  • Помідори - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Боби - 0,5 ст.
  • Квасоля - 0,5 ст.
  • Орегано (сушений) - за смаком
  • Базилік (сушений) - за смаком
  • Часник - 4 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Кінза (свіжа) - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    В окремі миски висипати квасолю і боби, замочити у воді на кілька годин. Після, зварити в різних каструлях, в підсоленій воді до готовності.

  • 02

    Нарізати кубиками моркву, часник і помідори, цибулю - півкільцями. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти моркву, обсмажити, додати за смаком сіль і орегано з базиліком, дістати моркву зі сковороди, перекласти в миску до квасолі і зварених бобів.

  • 03

    У ту ж сковороду, де смажилася морква, викласти цибулю з часником, обсмажити. Викласти часник з цибулею в миску до варених бобів і квасолі. У цю ж сковороду викласти помідори, обсмажити, посолити, приправити чорним перцем і орегано, викласти помідори в загальну миску, ретельно перемішати всі інгредієнти. При подачі посипати свіжою зеленню кінзи.

Товар додано до кошику