Бонський суп
Кількість порцій - 8
Час приготування - 45 хв

Бонський суп

Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 1/2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 6 шт.
  • Помідори - 500 г.
  • Перець солодкий - 300 г.
  • Корінь селери - 150 г.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вода - 4 л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Дрібно покришити всі овочі, залити водою.

  • 02

    Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.

  • 03

    Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.