Бонуелос
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Бонуелос

Бонуелос - це щось середнє між пончиками і смаженими пиріжками. Цей кондитерський виріб родом з Іспанії. Забавні колечка принесуть радість і сміх у вашу оселю, так як солодощі піднімають настрій в будь-яку погоду. Окрім цього, за допомогою бонуелос ви перенесе ваших домочадців в іншу країну, з її історією, традиціями, культурою і кулінарією. Приготувати таку смакоту зовсім нескладно. А вже як смачно буде запивати її чаєм. Прикрасити десерт ви можете просто поливши його сиропом або джемом, або посипавши цукровою пудрою. За бажанням ви можете додати аромату в колечка - в цьому вам допоможе ванілін або кориця.

Інгредієнти

  • Яйця - 4 шт.
  • Цукор - 1 ст.
  • Олія - 1 ч. л.
  • Борошно - 2 ст.
  • Пекарський порошок - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія для смаження - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця з цукром збити. Додати олію.

  • 02

    Далі окремо змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль.

  • 03

    Поступово додати борошно до яєць, перемішати.

  • 04

    Викласти масу на стіл і вимісити еластичне тісто.

  • 05

    Розділити тісто на шматочки, з кожного скачати кульку.

  • 06

    Залишити, не накриваючи на декілька хвилин.

  • 07

    У глибокій ємності розігріти олію. Обсмажити пончики до золотистого кольору.

  • 08

    Перекласти на сухий рушник, потім притрусити цукровою пудрою.