Борі борі
Кількість порцій - 5
Час приготування - 25 хв

Борі борі

Ви коли-небудь були в Латинській Америці? Якщо так, то повинні були спробувати цікаву і традиційну страву іспано-індіанських метисів-гуарані під назвою борі-борі. Страва така ж яскрава і незвичайна, як і сам нечисленний народ з його самобутніми традиціями. Якщо ж ви не пробували дану страву, то неодмінно рекомендуємо її негайно приготувати. Адже, всього-то за двадцять п'ять хвилин у вас готова повноцінна екзотична латино-американська страва, яку можна вживати і в якості сніданку, обіду і вечері. За своєю суттю це відбивні з фаршу і кукурудзи. Здається, нічого складного і надприродного, але смак виходить божественним і неповторним. Дуже рекомендуємо вам приготувати дану страву.

Інгредієнти

  • Консервована кукурудза - 340 г.
  • М'ясний фарш - 500 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Панірувальні сухарі - 8 ст. л.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Мелений чорний перець - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кукурудзяні зерна відкинути на друшляк.

  • 02

    У м'ясний фарш додати зерна кукурудзи, яйця, сіль, перець за смаком і панірувальні сухарі. Перемішати, сформувати биточки.

  • 03

    Розігріти оливкове масло. Смажити битки по 5 хвилин з кожного боку.