Бранденбурзький салат
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Бранденбурзький салат

Бранденбурзький салат - це в першу чергу подив. Адже страва відрізняється від інших незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Кисле яблуко внесе в закуску певну іскорку, яка буде відрізняти його від інших страв. У свою чергу, майонез зробить смак яблука більш м'яким. Груша складе чудову компанію гірчичним зернам. А сир Емменталь подарує страві пікантний, пряний і одночасно солодкуватий смак. Також салат дуже корисний завдяки безлічі інгредієнтів, таких як: лимонний сік, мигдальні горіхи, йогурт, сир, груша, яблуко. При всій своїй легкості цей салат цілком замінить вам повноцінний обід. Тому побалуйте себе особливою стравою!

Інгредієнти

  • Кисле яблуко - 1 шт.
  • Грубозерниста гірчиця - 1 ст. л.
  • Сир Емменталь - 200 г.
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - щіпка
  • Груша - 1 шт.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Мигдальні горіхи - 2 ст. л.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Яблучний йогурт - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Яблуко і грушу очистити, нарізати соломкою, видаливши серцевину. Такою ж соломкою нарізати сир. Мигдаль подрібнити в крихту. Скласти все в миску.

  • 02

    В іншій мисці збити майонез, йогурт, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор.

  • 03

    Додати соус в миску з фруктами і перемішати. Перекласти в салатницю

  • 04

    Подавати охолодженим.