Хлібний квас
Кількість порцій - 25
Час приготування - 3 г

Хлібний квас

Звичайно ж, коли наступає літо і спека досягає свого апогею, найбільше ми бажаємо в цей час насолодитись приємним, прохолодним, свіженьким напоєм. Немає сумнівів у тому, що кожен хоче урізноманітнити звичайний раціон з соку, води та чаю чимось більш колоритним. Тому наш рецепт допоможе вам зробити це, адже квас найкраще відповідає зазначеним критеріям. Приготування такого напою займе у вас мінімум часу і ви отримаєте необхідний для вас результат. Зрозуміло, що використання чорного хліба, як основного компонента надасть квасу легкості та поживної цінності. Вже після першого ковтка, ви отримаєте заряд позитивних емоцій, оздоровлення всього організму та можливість пережити спеку з легкістю.

Інгредієнти

  • Хліб - 500 г.
  • Цукор - 300 г.
  • Дріжджі сухі - 3,5 г.
  • Вода - 5 л.

Етапи приготування

  • 01

    Порізати хліб і засмажити в духовці до золотистого кольору, висипати все у ємність.

  • 02

    Залити сухарики трьома літрами окропу, закрити кришкою та залишити поки не остигне.

  • 03

    Процідити суміш. Рідину поки залишити, а сухарі залити двома літрами окропу та залишити на годину.

  • 04

    Знову зцідити сухарі, всю рідину злити в одну ємність, додати цукор, дріжджі, перемішати та залишити при кімнатній температурі на 8 годин.

  • 05

    Квас готовий. Розлити його по пляшкам та зберігати в прохолодному місці.