Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Пудинг із хліба
Пудинг із хліба

Пудинг із хліба

Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.

Кількість порцій 8
Час приготування 120 хв

  1. 1. Білий хліб — 7 шматочків
  2. 2. Молоко — 600 мл.
  3. 3. Вершкове масло — 3 ст. л.
  4. 4. Кориця — 1 ч. л.
  5. 5. Цукор — 3 ст. л.
  6. 6. Ром — 3 ст. л.
  7. 7. Родзинки — 150 г.
  8. 8. Яйця — 2 шт.

Етапи готування

  1. Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.

  2. Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.

  3. Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.