Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками

Чаювання в колі родини або друзів неможливо уявити без смачної домашньої випічки. Випічкою можна доповнити основне меню або зробити її кульмінацією і "родзинкою" урочистого заходу. Аромат свіжої випічки нікого не залишить байдужим. Колодки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками - один з різноманітності рецептів випічки. У цьому рецепті всі головні інгредієнти: яблука, горіхи, родзинки, шоколад містять цілий букет вітамінів і мінералів. Цей десерт підходить не тільки для підростаючого дитячого організму, але і для дорослих людей, які ведуть активний спосіб життя.

Інгредієнти

  • Листове тісто - 2 шт.
  • Яблука - 3 шт.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Мед - 50 г.
  • Родзинки - 50 г.
  • Cіль - за смаком
  • Шоколад - 20 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.

  • 02

    У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).

  • 03

    Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.

  • 04

    На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.

  • 05

    Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.

  • 06

    На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.

  • 07

    Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.

  • 08

    Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.

Товар додано до кошику