Брауні з бананом
Кількість порцій - 5
Час приготування - 50 хв

Брауні з бананом

Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт приготування брауні з бананом. Не відразу й здогадаєшся, що таке це "брауні". Брауні - це вид американського десерту. Ці ароматні, красиві тістечка можуть вас сьогодні порадувати. У них додають різноманітні начинки. Але ми сьогодні вам детально розповімо, як готувати брауні з бананом. Деякі любителі брауні взагалі печуть їх без розпушувача, таким чином виходять особливі брауні. Вони практично не піднімаються, так як у них немає ні соди, ні розпушувача. Тим часом любителі брауні насолоджуються їх ніжним і тягучим тістом, злегка вологим всередині. Але це знову на любителя. В нашому рецепті розпушувач є. Брауні з бананом стануть чудовим доповненням до чаю або кави.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 100 г.
  • Шоколад темний - 100 г.
  • Банан - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 70 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Розпушувач - 5 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розтопити на водяній бані нарізане кубиками масло і розламаний на шматочки шоколад. Трохи охолодити. У цей час збити яйця з цукром і додати в шоколадну суміш. Обережно перемішати до однорідного стану.

  • 02

    Борошно і розпушувач просіяти до шоколадної суміші, відразу ж перемішуючи. Банани очистити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C.

  • 03

    Тісто викласти у форму для випічки, покласти зверху банани (вони потонуть у тісті) і поставити в духовку. Випікати близько 30-35 хвилин. Перед подачею трохи охолодити і за бажанням посипати цукровою пудрою.