Брауні з кавою
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г

Брауні з кавою

Брауні з кавою - саме те, що врятує вас від нудьги в дощову похмуру погоду. Брауні - це типове шоколадне тістечко родом з Америки. Щоб наше життя не було схожим на похмуру розповідь, нам потрібно додавати в неї трохи казок, солодощів, фарб, яскравих моментів, радості. Що ж іще може дати людині таку просту радість, якщо не шматочок смачного і ароматного пирога? Ваніль і кава подарують всьому будинку аромат затишку і спокою, а вашим близьким - відчуття комфорту. Брауні легко складе компанію чашечці чаю або кави. Так що беріть плед, кота, книгу, чай зі шматочком десерту і вперед до вікна - дивитися на дощ та насолоджуватися життям.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 200 г.
  • Шоколад - 250 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Цукор - 180 г.
  • Кава розчинна - 5 г.
  • Ванілін - 5 г.
  • Розпушувач - 5 г.
  • Борошно пшеничне - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Додати половину цукру, кави і розмішати. Яйця збити з цукром і ваніліном в пишну масу.

  • 02

    З'єднати яєчну масу з шоколадною. Додати просіяне з розпушувачем борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

  • 03

    Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати брауні близько 20 хвилин.