Брюссельська капуста з медом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Брюссельська капуста з медом

Представляємо вашій дорогоцінній увазі рецепт страви брюссельська капуста з медом. Брюссельська капуста до деяких пір була нечастим гостем на наших столах. Справа в тому, що упередженість, яка в деякій мірі притаманна людям не дозволяла цьому овочу вибитися на високий кулінарний рівень. Але за рахунок такого найціннішого біохімічного складу брюссельської капусти, страви на її основі стали дуже популярними. Брюссельська капуста з медом порадує вас особливим і найніжнішим витонченим смаком. Імбир додасть пікантності страві. А завдяки меду страва буде мати злегка вловимий, слабосолодкуватий приємний післясмак. Чорний перець додасть гармонійної завершеності страві. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Брюссельська капуста - 600 г.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Тертий корінь імбиру - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 200°С. Натерти корінь імбиру.

  • 02

    Форму для запікання змастити олією. Брюссельську капусту з імбиром, сіллю і перцем поставити запікатися на 20 хвилин.

  • 03

    Полити капусту медом, перемішати і залишити ще на 5 хвилин.