Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.
У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.
Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.
Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.