Брюссельська капуста з гірчичною заправкою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.

Інгредієнти

  • Брюссельська капуста - 400 г.
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Сухе біле вино - 100 мл.
  • Вершки - 100 мл.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.

  • 02

    Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

  • 03

    За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.

  • 04

    Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.