Брускета з яловичиною, томатами і песто
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.

Інгредієнти

  • Хліб житній - 4 шт.
  • Вирізка яловича - 300 г.
  • Помідори в'ялені - 6 шт.
  • Рукола - 40 г.
  • Песто - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 80 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець свіжий - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.

  • 02

    Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.

  • 03

    Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.

  • 04

    Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.