Алкогольний коктейль в основі з шампанським і ягідним фреш-соком. Він буде доречний на будь-якому святі (наприклад, Новий рік, день Святого Валентина), вечірці або романтичній вечері. Коктейль має приємний кисло-солодкий ягідний смак і смарагдово-червоний колір. За бажанням, ягоди можна брати будь-які, наприклад, журавлину, полуницю, червону смородину. Сік, звичайно, можна використовувати готовий, але коктейль з свіжовичавленим вийде значно смачнішим. Шампанське підійде будь-яке - сухе, напівсухе, екстра-напівсухе, солодке, напівсолодке, брют. Подавати такий коктейль можна як у високих вузьких бокалах, так і в широких келихах для шампанського.
Гранат розібрати на зерна. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Змішати в блендері фрукти, додати половину малини, подрібнити і віджати сік через марлю.
Змішати сік з шампанським. Розлити коктейль по келихах і опустити в кожен ягідку малини.