Булочки з сосисками і пармезаном
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 30 хв

Булочки з сосисками і пармезаном

Ситна, дуже смачна, булка з сосискою і пармезаном перевершить всі ваші очікування! Звичайно, рецепт цієї випічки давно всім відомий, але і в цьому варіанті є своя родзинка - тісто, яке не черствіє. Наявність пармезану збагатить ваш організм вітаміном А, групи В і D і Е, мінералами (кальцій, фосфор, натрій, селен), що робить його незамінним продуктом у раціоні дітей, літніх і людей з високими фізичними навантаженями. Булка з сосискою подається кімнатної температури, тому як гарячі борошняні вироби шкідливі для травлення. Ці вироби виручать вас в поході, на пікніку або в полудень, коли треба просто перекусити.

Інгредієнти

  • Тісто дріжджове - 1 кг.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Молоко - 1 ст. л.
  • Сир пармезан - 100 г.
  • Сосиски - 8 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Тісто розділити на шматочки вагою в 70 г. Кожен шматочок розкачати в пласт, викласти на тісто сосиску, загорнути сосиску в тісто, як вареник, защіпнув краї.

  • 02

    Розрізати кожен на вісім частин поперек сосиски, розрізаючи не до кінця. Розгорнути спочатку крайній шматочок вліво, другий розгорнути вправо і т.д. до кінця. Проробити так із усіма сосисками в тісті.

  • 03

    Розігріти духовку до 220ºС. Деко застелити харчовим папером. Булочки залишити в теплому місці на 15 хвилин, після змастити сумішшю збитого яйця і молока. Зверху посипати булочки тертим сиром. Випікати в духовці протягом 20 хвилин.