Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста. У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами. Приємного апетиту!
Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).
Розтопити на сковороді шпиг.
Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.
Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.
Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.
Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.
Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.