Салат із капусти з м'ятою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 10 хв

Салат із капусти з м'ятою

Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 1 кг.
  • М'ята - 50 г.
  • Арахіс - 50 г.
  • Маслини - 200 г.
  • Олія соняшникова - 60 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.

  • 02

    Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.