Капустяний салат з картоплею
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Капустяний салат з картоплею

Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати прекрасний капустяний салат з картоплею. Картопля додасть ситості такого салату , а капуста наситить ваш організм всіма необхідними мікроелементами і вітамінами. У листі капусти є фітонциди , клітковина , органічні кислоти , мінеральні речовини , цукру , міститься в ній і багато фолієвої кислоти , яка відіграє найважливішу роль в обміні речовин. Мало того білокачанна капуста дуже хороша для дієт. Так як калорійність капусти білокачанної на 100 г продукту всього 27 ккал. Крім того , капуста також багата вітамінами групи В , РР , пантотенової і фолієвої кислотами , глюкозою , солями калію , фосфору , кальцію. А з мікроелементів в ній багато заліза , цинку , алюмінію , марганцю.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 2 кг.
  • Картопля - 440 г.
  • Лимон - 50 г.
  • Майонез - 35 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, додати трохи лимонного соку і перемішати.

  • 02

    Капусту помити, видалити верхні листки, нашаткувати і відварити у великій каструлі до готовності. Змішати картоплю і капусту, додати майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Подавати салат теплим.