Торт "Снікерс"
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 30 хв

Торт "Снікерс"

Вже одна назва торта говорить багато про що. Напевно, немає в світі людини, яка б жодного разу не пробувала смачний і поживний батончик "Снікерс". І, напевно, більшості він сподобається. А що, якщо спробувати зробити подібне самому, при чому збільшивши розміри у кілька разів? Таке можливо, якщо ви спробуєте спекти наш тортик "Снікерс". Його смак дійсно дуже нагадує цей знаменитий батончик, а може навіть і набагато смачніший. Ніжний смачний крем з арахісу, згущеного молока і крекеру, який покриває бісквітний корж - це непередаване смакове відчуття. А якщо польєте торт зверху шоколадом, ви тільки зробите його ще солодшим і смачнішим.

Інгредієнти

  • Яйця - 4 шт.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Борошно - 200 г.
  • Молоко згущене - 500 мл.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 200 г.
  • Арахіс - 200 г.
  • Крекер - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку відокремити білки від жовтків. Білки збивати 5 хвилин. Потім додати цукор і збивати ще 10 хвилин. Додати жовтки і знову збити. Додати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідної маси.

  • 02

    Тісто вилити у форму, яка повинна бути застелена пергаментом. Випікати бісквіт в попередньо розігрітій духовці до 180ᵒC, близько 50 хвилин.

  • 03

    В цей час готувати крем. Помити арахіс, потім обсмажити на сухій сковороді і очистити, по можливості, від лушпиння.

  • 04

    Крекери поломати на кусочки. Згущене молоко і масло добре збити. Потім додати арахіс і крекери. Перемішати отриману суміш.

  • 05

    Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 частини. На нижній корж нанести крем. Накрити другим коржом і поставити в холодильник для того, що б крем трохи охолов.

  • 06

    Поки що готувати глазур. Розтопити шоколад, змішати його з молоком. Покрити торт  глзур'ю з усіх боків.