Приготувавши фруктовий пиріг в мікрохвильовці, Ви не тільки порадуєте близьких і нежданих гостей смачною і низькокалорійною випічкою, але і заощадите масу часу на замішування тіста і саме випікання пирога. Тільки уявіть, через п'ять хвилин на Вашому столі красивий пиріг зі сливою, родзинками і корицею. Такий варіант пирога має бути на озброєнні у будь-якої господині, адже ніколи не знаєш, коли настане черговий напад нестримного бажання покуштувати чогось смачненького. І наостанок нагадаємо Вам одне з правил приготування випічки в мікрохвильовці: готування потрібно закінчити до того, як пиріг буде повністю готовий, до необхідного стану він дійде, постоявши п'ять-десять хвилин в мікрохвильовці.
Змішати просіяне борошно, цукор, ванілін, какао, розпушувач, корицю. По одному додати в суху суміш яйця, перемішати. Додати в тісто молоко, згущене молоко, олію і довести до однорідної консистенції.
Родзинки промити, залити окропом, щоб він розпарився. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Залити тісто у форму, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі, додати сливи і рівномірно їх розподілити. Поставити форму в мікрохвильовку і випікати близько 5 хвилин.