Суп з цвітної капусти з квасолею – прекрасна страва для холодних зимніх вечорів, коли так хочеться чого-небудь гаряченького та тепленького. Крім того, коли холоди забирають так багато енергії, хочеться отримати її компенсацію хоча б в їжі. Зрозуміло, що в такому супі найсмачніше – це кольорова капуста. Крім поживної цінності цього овоча, звичайно ж таки вражають і його корисні властивості. Капуста містить цілий колодязь вітамінів, більше ніж потрібно нашому організму, високий в ній вміст мікроелементів та макроелементів. Тому її справді потрібно віддати пальму першості серед різних видів капуст та і серед усіх овочів в цілому. Не справедливо б було не згадати і не менш важливий компонент нашої страви – квасолю. Універсальність цього продукту справді дивує, її широко використовують для приготування борщів, салатів, гарнірів. Крім того вона характеризується надійністю, щодо постачальння будівельної речовини для клітин та прискорення засвоєння її організмом. Тому і в нашому випадку вона є невідємним атрибутом легкого та яскравого супу. Барвистості також додає і суміш духмяних італійських трав та щедро посипана зелена петрушка. Така насиченість смаками та корисністю звичайно ж таки змушує нас готувати цю страву знову і знову.
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Нарізати капусту на маленькі суцвіття і відварити протягом 5-6 хвилин.
Тим часом розігріти глибоку сковорідку з олією, обсмажити нарізану цибулю і часник до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додати в цибулю спеції, квасолю, бульйон, відварену капусту.
Все це на повільному вогні варити 5 хвилин.
Потім подрібнити блендером до однорідної маси.
Перед подачею прикрасити зеленню.