Суп з цвітної капусти з квасолею
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Суп з цвітної капусти з квасолею

Суп з цвітної капусти з квасолею – прекрасна страва для холодних зимніх вечорів, коли так хочеться чого-небудь гаряченького та тепленького. Крім того, коли холоди забирають так багато енергії, хочеться отримати її компенсацію хоча б в їжі. Зрозуміло, що в такому супі найсмачніше – це кольорова капуста. Крім поживної цінності цього овоча, звичайно ж таки вражають і його корисні властивості. Капуста містить цілий колодязь вітамінів, більше ніж потрібно нашому організму, високий в ній вміст мікроелементів та макроелементів. Тому її справді потрібно віддати пальму першості серед різних видів капуст та і серед усіх овочів в цілому. Не справедливо б було не згадати і не менш важливий компонент нашої страви – квасолю. Універсальність цього продукту справді дивує, її широко використовують для приготування борщів, салатів, гарнірів. Крім того вона характеризується надійністю, щодо постачальння будівельної речовини для клітин та прискорення засвоєння її організмом. Тому і в нашому випадку вона є невідємним атрибутом легкого та яскравого супу. Барвистості також додає і суміш духмяних італійських трав та щедро посипана зелена петрушка. Така насиченість смаками та корисністю звичайно ж таки змушує нас готувати цю страву знову і знову.

Інгредієнти

  • Капуста кольорова - 400 г
  • Квасоля консервована - 400 г
  • Цибуля - 80 г
  • Оливкова олія - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Овочевий бульйон - 500 мл
  • Суміш італійських спецій - 5 г
  • Петрушка - 20 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю і часник дрібно нарізати.

  • 02

    Нарізати капусту на маленькі суцвіття і відварити протягом 5-6 хвилин.

  • 03

    Тим часом розігріти глибоку сковорідку з олією, обсмажити нарізану цибулю і часник до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додати в цибулю спеції, квасолю, бульйон, відварену капусту.

  • 04

    Все це на повільному вогні варити 5 хвилин.

  • 05

    Потім подрібнити блендером до однорідної маси.

  • 06

    Перед подачею прикрасити зеленню.