Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 15 хв

Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом

Корисна їжа може бути смачною і поживною. Пропонуємо в цьому переконатись, приготувавши салат із коричневої селери з волоськими горіхами і гранатом. Селера, відома своїм пряним свіжим смаком, володіє прекрасною властивістю – вона зміцнює імунітет і благотворно впливає на процес травлення. Не дивлячись на свою низьку калорійність, вона дарує відчуття насиченості на довгий час. З'ївши такий легкий, але ситний «салатик здоров'я» на сніданок, Ви до обіду будете почувати себе ситим. Волоські горішки багаті цінними вуглеводами, ефірними маслами і мінералами, які піклуються про серцево-судинну систему і знижують ризик онкологічних хвороб. А гранат – так взагалі цілий вітамінний комплекс.

Інгредієнти

  • Селера (корінь) - 400 г.
  • Маслини - 60 г.
  • Волоські горіхи - 60 г.
  • Гранат - 100 г.
  • Петрушка - 30 г.
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Лимон - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Маслини розрізати на половинки. Селеру помити, очистити і натерти на крупній тертці. Горіхи нарізати. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Гранат розібрати на зерна. Змішати селеру, маслини, гранат, петрушку, горіхи. Полити лимонним соком, додати оливкову олію і перемішати.