Сирно-цитрусовий салат
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Сирно-цитрусовий салат

Не викликає сумніву, що злегка сухувате філе курки ідеально поєднується із соковитими фруктами і цитрусовими, утворюючи неповторні страви з багатою палітрою смакових ноток. Вашій увазі одна з таких прекрасних страв – сирно-цитрусовий салат. У ньому, крім дієтичного курячого філе – дольки стиглих, кисло-солодких апельсинів і грейпфрутів, ніжний сир і пікантна медова заправка зі спеціями. Такий вишуканий салатик урізноманітнить Ваш буденний раціон, а також прикрасить святкове застілля, привівши в захват всіх гостей. До незаперечних переваг сирно-цитрусового салатику можна віднести легкість і швидкість приготування, приємний, неординарний смак, а також низьку калорійність і корисний склад.

Інгредієнти

  • Сир - 200 г.
  • Грейпфрут - 150 г.
  • Апельсин - 150 г.
  • Мед - 40 г.
  • Курка (філе) - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Грейпфрут і апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати мед, перець і перемішати салат.