Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Сирні хлібці
Сирні хлібці

Сирні хлібці

Іноді бувають моменти, коли потрібно швидко приготувати будь-яку закуску, але щоб це було смачно і досить таки ситно. Ось тоді і знадобляться рецепти, схожі на цей. Сирні хлібці будуть доречними, якщо до вас, наприклад, без попередження нагрянули гості, або ж ви настільки втомилися, що немає сил готувати щось серйозне. Вони чимось нагадують гарячі бутерброди. Тільки ще смачніше. Адже тут, по-перше, два види сиру, які відмінно доповнюють один одного, утворюючи неповторний смак. По-друге, тут дуже багато зелені і приправ (наприклад, часник), які тільки доповнюють смаковий букет. Така закуска буде до статі просто як перекус, або ж, наприклад, до пива.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Сир Моцарелла — 230 г.
  2. 2. Гострий сир Чеддер — 450 г.
  3. 3. Зелена цибуля — 10 г.
  4. 4. Майонез — 150 г.
  5. 5. Кисла сметана — 30 г.
  6. 6. Зубчик часнику — 4 шт.
  7. 7. Вершкове масло — 150 г.
  8. 8. Італійський хліб (булка) — 2 шт.

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру та не дуже дрібно порізати цибулю. Потім в окремій великій мисці змішати разом тертий сир, майонез, сметану та зелену цибулю. Розім'яти зубчики часнику. В іншій мисці змішати разом масло та часник до однорідного стану.

  2. Додати масло з часником у суміш сиру та сметани. Нагріти електричну духовку до 180°С. Розрізати булку хліба в горизонтальному напрямі, та покласти на деко скоринкою вниз. Намастити хліб шаром сирної суміші. Поставити деко в духовку та підсмажувати 3-5 хвилин, до отримання золотисто-коричневої скоринки.

  3. Витягнути з електричної духовки готові хлібці, залишити полежати 5 хвилин, щоб хліб трохи охолонув. Порізати страву на шматочки хлібним ножем та подати на стіл.