Cалат із сиру з креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Cалат із сиру з креветками

Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.

Інгредієнти

  • Яблука - 1 шт.
  • Сир твердий - 80 г.
  • Креветки варені - 100 г.
  • Горіхи волоські - 4 шт.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Листя салату - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Корінь хрону тертий - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.

  • 02

    Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.

  • 03

    Все перемішати і викласти на листя салату.