Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Сирний пиріг зі сливами
Сирний пиріг зі сливами

Сирний пиріг зі сливами

Сир з фруктами безпрограшний варіант для будь-яких десертів, а особливо пирогів. Крім прекрасного смакового поєднання, воно також дуже корисне. Хоча в народі й існує думка, що десерти – це висококалорійні і не корисні страви, але про такого роду випічку її можна з упевненістю спростувати. Адже сир допомагає збагатити пиріг кальцієм і білком, а фрукти, звісно, безліччю вітамінів. Калорійність можна зменшити взявши нежирний сир. Якщо ж ви хочете поекспериментувати, то в цьому пирозі майже будь-які експерименти будуть вдалі. Додавайте сезонні фрукти, різні горіхи та спеції (корицю, мускатний горіх, ваніль, гвоздику) і шукайте свій ідеальний смак!

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Цукор — 160 г
  2. 2. Розпушувач — 5 г
  3. 3. Масло вершкове — 100 г
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Сир — 250 г
  6. 6. Сливи — 200 г
  7. 7. Борошно пшеничне — 300 г

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, потім додати розпушувач і борошно (повинні вийти борошняні крихти). Яйця з 100 грамами цукру збити міксером до стану піни. Сир протерти через сито. Додати сир до яєчної суміші і збити в однорідну пухку масу.

  2. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму для випікання змастити вершковим маслом і висипати половину крихт. Рівномірно на крихти викласти сир, потім сливи, трохи їх вдавлюючи, і зверху висипати другу половину крихт. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.