Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Бульйон з курки з вермішеллю
Бульйон з курки з вермішеллю

Бульйон з курки з вермішеллю

Що ще дає стільки сили та енергії організму, як не перша страва? Супи та бульйони живлять наші організми, дарують нам сили, заряд корисних речовин. Пропонуємо вам приготувати бульйон з курки з вермішеллю. Ця страва зігріє вас зсередини і дасть оргазіму почуття комфорту. Страва набагато смачніша звичайних супів, які, напевно, так вже набридли вашим домочадцям. Легкий і одночасно поживний бульйон стане повноцінним обідом для вас. Дуже хорошим буде для тих, у кого фізична робота і вимагається велика витрата сил. Також бульйон стане відмінним делікатесом, якщо хтось із близьких прихворів. Чашка теплого бульйону в ліжко - і всі проблеми, як вітром здує. Для приготування цієї смачної страви не потрібно багато часу. А всі сили, витрачені на приготування бульону, повернуться вам у десятикратному розмірі. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вода — 3 л.
  2. 2. Курка — 500 г.
  3. 3. Цибуля — 1-2 шт.
  4. 4. Морква — 1-2 шт.
  5. 5. Картопля — 3-5 шт.
  6. 6. Макарони — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Кріп — 20 г.
  10. 10. Пертушка — 20 г.

Етапи готування

  1. Курку вимити й нарізати шматочками.

  2. Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.

  3. Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.

  4. Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.

  5. Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.

  6. Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.

  7. Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.

  8. Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.