Бульйон з курки з вермішеллю
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Бульйон з курки з вермішеллю

Що ще дає стільки сили та енергії організму, як не перша страва? Супи та бульйони живлять наші організми, дарують нам сили, заряд корисних речовин. Пропонуємо вам приготувати бульйон з курки з вермішеллю. Ця страва зігріє вас зсередини і дасть оргазіму почуття комфорту. Страва набагато смачніша звичайних супів, які, напевно, так вже набридли вашим домочадцям. Легкий і одночасно поживний бульйон стане повноцінним обідом для вас. Дуже хорошим буде для тих, у кого фізична робота і вимагається велика витрата сил. Також бульйон стане відмінним делікатесом, якщо хтось із близьких прихворів. Чашка теплого бульйону в ліжко - і всі проблеми, як вітром здує. Для приготування цієї смачної страви не потрібно багато часу. А всі сили, витрачені на приготування бульону, повернуться вам у десятикратному розмірі. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Вода - 3 л.
  • Курка - 500 г.
  • Цибуля - 1-2 шт.
  • Морква - 1-2 шт.
  • Картопля - 3-5 шт.
  • Макарони - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Кріп - 20 г.
  • Пертушка - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Курку вимити й нарізати шматочками.

  • 02

    Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.

  • 03

    Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.

  • 04

    Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.

  • 05

    Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.

  • 06

    Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.

  • 07

    Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.

  • 08

    Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.