Куряче філе в апельсиновому соусі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі - незвичайне, дуже смачне і швидке рішення на вечерю в колі сім'ї. Що дуже цінується в наш швидкісний час. Ваші домашні будуть приємно здивовані, спробувавши ніжне, соковите і м'яке м яcо, що тане в роті. Ця корисна і поживна страва буде прикрасою до будь-якого гарніру. Але ідеально і шикарно виглядає з рисом або картопляним пюре. Апельсиновий соус у поєднанні з йогуртом надає курячому філе своєрідний смак і солодкувату нотку, а червоний гострий перець з часником деяку пікантність і гостроту. Лимон дарує ледве вловиму кислинку і м'якість. Спробуйте цю незвичайну страву з божественним ароматом!

Інгредієнти

  • Куряче філе - 500 г.
  • Йогурт - 150 мл.
  • Часник - 2 зубчика
  • Апельсин - 0,5 шт.
  • Червоний гострий перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Лимон - 0,5 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Часник дрібно порізати.

  • 02

    Куряче філе порізати брусочками.

  • 03

    З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).

  • 04

    З половинок апельсина і лимона вичавити сік.

  • 05

    Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.

  • 06

    Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.

  • 07

    Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.

  • 08

    Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.

  • 09

    Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.