Куряче філе в апельсиновому соусі - незвичайне, дуже смачне і швидке рішення на вечерю в колі сім'ї. Що дуже цінується в наш швидкісний час. Ваші домашні будуть приємно здивовані, спробувавши ніжне, соковите і м'яке м яcо, що тане в роті. Ця корисна і поживна страва буде прикрасою до будь-якого гарніру. Але ідеально і шикарно виглядає з рисом або картопляним пюре. Апельсиновий соус у поєднанні з йогуртом надає курячому філе своєрідний смак і солодкувату нотку, а червоний гострий перець з часником деяку пікантність і гостроту. Лимон дарує ледве вловиму кислинку і м'якість. Спробуйте цю незвичайну страву з божественним ароматом!
Часник дрібно порізати.
Куряче філе порізати брусочками.
З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).
З половинок апельсина і лимона вичавити сік.
Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.
Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.
Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.
Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.
Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.