Курка по-японськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Курка по-японськи

Здоровий спосіб життя, збереження традицій, простота і лаконічність - саме так коротко можна описати Японію і японців. Найкраще ці якості відображаються в японській кухні Спробуйте приготувати курку по-японськи. Проста і дуже смачна страва готується швидко і легко. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Петрушка надає курці пряний духмячний аромат, а соєвий соус пікантність і незвичайний ніжний присмак.Можно подавати як основну страву і до гарніру. Прекрасно поєднується з рисом і овочами. Ця страва припаде до смаку всім членам вашої родини і займе гідне місце у вашому домашньому меню.

Інгредієнти

  • Курячі стегенця - 500 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Вода - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо зі стегенець порізати великими шматочками.

  • 02

    Цибулю порізати півкільцями.

  • 03

    Петрушку дрібно порізати.

  • 04

    На сковороду налити соєвий соус, додати дві ложки води, цукор, дрібку солі, довести до кипіння.

  • 05

    Додати цибулю, смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.

  • 06

    Додати шматочки курки, перемішати з цибулею. Готувати по 5 хвилин на середньому вогні з двох сторін.

  • 07

    Посипати петрушкою.

  • 08

    Яйце з дрібкою солі збити виделкою. Рівномірно влити яйце на шматочки курки. Готувати пару хвилин, поки не схопиться яйце.