Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Курка по-корейськи
Курка по-корейськи

Курка по-корейськи

Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Курка — 1 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 5 зубчиків
  4. 4. Червоний мелений перець — 2 ст. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Цукор — 1 ч. л.
  8. 8. Соєвий соус — 1 ст. л.
  9. 9. Оцет — 1 ст. л.

Етапи готування

  1. Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.

  2. Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.

  3. Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.