Курка по-корейськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Курка по-корейськи

Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.

Інгредієнти

  • Курка - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Червоний мелений перець - 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оцет - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.

  • 02

    Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.

  • 03

    Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.