Курча по-мексиканськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Курча по-мексиканськи

Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.

Інгредієнти

  • Куряче стегно - 600 г.
  • Кукурудза заморожена - 125 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 3 часточки
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Помідори - 300 г.
  • Перець чилі мелений - 1/2 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.

  • 02

    Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.

  • 03

    Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.