Куряча печінка з виноградом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Куряча печінка з виноградом

Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.

Інгредієнти

  • Куряча печінка - 300 г.
  • Виноград - 200 г.
  • Листя салату - 200 г.
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 4 ст. л.
  • Лимонний сік - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.

  • 02

    Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.

  • 03

    Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.