Курячі роли, фаршировані броколі та сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Курячі роли, фаршировані броколі та сиром

Цю чудову страву ми рекомендуємо і радимо приготувати. Смак ролів виходить божественним і дуже ніжним. Страва курячі роли, фаршировані броколі та сиром відноситься до тих страв в яких всі інгредієнти дуже гармонійно підходять один до одного. Наприклад, плавлений сир і броколі взаємно доповнюють один одного. Ці два продукти дуже ніжні і в своєму поєднанні дають легкий, але насичений смак. Капуста броколі ще й дуже корисна. Тому постарайтеся, будь ласка, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі. А куряча грудка, яка вважається дієтичним м'ясом тут дуже добре виконує роль основи, в яку загортають цей найніжніший сирно-капустяний фарш.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 900 г.
  • Сіль - за смаком
  • Мелена паприка - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія (рафінована) - 35 мл.
  • Перець чорний горошком - 4 шт.
  • Бульйон курячий - 125 мл.
  • Броколі - 325 г.
  • Перець чилі мелений - за смаком
  • Плавлений сир - 50 г.
  • Молоко - 125 мл.
  • Часник - 2 зубчика

Етапи приготування

  • 01

    Відбити курячі грудки. Посолити, додати всі види перцю.

  • 02

    Відварити броколі в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім процідити і промити холодною водою.

  • 03

    Сир порізати на дрібні шматочки.

  • 04

    Помістити сир на один край шматочка курки.

  • 05

    Потім додати близько 3-4 столових ложок броколі поверх сиру.

  • 06

    Згорнути курячі грудки в рол за допомогою зубочисток. На сковороду налити 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажити м'ясо з двох сторін по одній хвилині.

  • 07

    Змастити лист для випічки соняшниковою олією, яка залишилась, і помістити всередину роли бічним швом вниз. Випікати при температурі 200°C протягом 30 хвилин.

  • 08

    Під час запікання приготувати легкий соус. Додати молоко, бульйон, перець чилі мелений, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варити, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.

  • 09

    Вийняти м'ясо з духовки, полити соусом і подавати на стіл.