Цю чудову страву ми рекомендуємо і радимо приготувати. Смак ролів виходить божественним і дуже ніжним. Страва курячі роли, фаршировані броколі та сиром відноситься до тих страв в яких всі інгредієнти дуже гармонійно підходять один до одного. Наприклад, плавлений сир і броколі взаємно доповнюють один одного. Ці два продукти дуже ніжні і в своєму поєднанні дають легкий, але насичений смак. Капуста броколі ще й дуже корисна. Тому постарайтеся, будь ласка, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі. А куряча грудка, яка вважається дієтичним м'ясом тут дуже добре виконує роль основи, в яку загортають цей найніжніший сирно-капустяний фарш.
Відбити курячі грудки. Посолити, додати всі види перцю.
Відварити броколі в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім процідити і промити холодною водою.
Сир порізати на дрібні шматочки.
Помістити сир на один край шматочка курки.
Потім додати близько 3-4 столових ложок броколі поверх сиру.
Згорнути курячі грудки в рол за допомогою зубочисток. На сковороду налити 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажити м'ясо з двох сторін по одній хвилині.
Змастити лист для випічки соняшниковою олією, яка залишилась, і помістити всередину роли бічним швом вниз. Випікати при температурі 200°C протягом 30 хвилин.
Під час запікання приготувати легкий соус. Додати молоко, бульйон, перець чилі мелений, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варити, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.
Вийняти м'ясо з духовки, полити соусом і подавати на стіл.