Cалат з курки з гранатом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Cалат з курки з гранатом

Яскравий, веселий, дивовижний і завзятий - ось, що можна сказати про салат з курки з гранатом. Його смак настільки ніжний, що змусить ваші думки відправитися у подорож в небо, забути про все на світі. Салат дуже поживний і в міру жирний завдяки курці, яйцям і волоському горіху. Зернятка граната не тільки додадуть фарб і веселощів страві, але й подарують вам заряд вітамінів. Як відомо, гранат сприятливо впливає на імунітет, покращує кровообіг і зміцнює судини. На приготування такої смакоти підуть лічені секунди. Власниці такого рецепта ніколи не доведеться думати, чим же доповнити м'ясо чи гарнір. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Куряче філе - 500 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Гранат - 200 г.
  • Салат - 100 г.
  • Зелень - 60 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Курку відварити в підсоленій воді до готовності, охолодити, нарізати кубиками або шматочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Горіхи подрібнити ножем.

  • 02

    Гранат розібрати на зерна. Салат і зелень помити, просушити, нарізати або порвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль, майонез і обережно перемішати.