Салат з курки з помідорами, солодкою кукурудзою і сухариками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат з курки з помідорами, солодкою кукурудзою і сухариками

Досить не складний салат, який може замінити повноцінну страву. Ви зможете взяти його з собою на роботу в якості обіду або повечеряти. Над складом і заправкою, звісно можна експериментувати. Наприклад, додати в салат відварені яйця, ананаси, зелене листя салату (айсберг, рукколу та інші види), гриби (смажені, особливо шампіньйони), часник. За бажанням курку можна не відварити, а запекти в духовці з оливковою олією і спеціями (наприклад, італійські або прованські трави). Також куряче філе можна обсмажити, а потім нарізати кубиками або соломкою. Заправку урізноманітнити можна за допомогою гірчиці, лимонного соку і бальзамічного оцту.

Інгредієнти

  • Сир - 100 г.
  • Курка (філе) - 200 г.
  • Хліб білий - 100 г.
  • Перець солодкий - 60 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Кукурудза консервована - 100 г.
  • Олія оливкова - 40 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сир нарізати соломкою або кубиками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Хліб нарізати і підсушити в духовці.

  • 02

    З кукурудзи злити рідину. Помідори і солодкий перець помити і нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.