Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)

Курячі ковбаски в мікрохвильовій печі робляться зовсім нескладно і тільки з натуральних інгредієнтів. Вони виходять з дуже насиченим смаком і шалено апетитним ароматом. Одним з головних переваг приготування таких ковбасок, є те, що ви самі можете вирішувати які компоненти будуть складати вашу начинку. Крім горіхів до курячого м'яса можна додавати твердий сир, часник, моркву або інші овочі. Ковбаску можна просто нарізати шматочками і подати на стіл, або приготувати з нею дуже смачні і ароматні бутерброди.

Інгредієнти

  • М'ясо (куряче філе) - 350 г.
  • Вершки - 50 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Вершкове масло - 20 г.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно помити м'ясо. Потім його двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з горіхами, розм'якшеним вершковим маслом, вершками та сіллю.

  • 02

    Фарш ретельно вимішати та збити. Сформувати 4 ковбаски, занурити їх у збите яйце та витягнути з нього, покласти на тарілку та засмажити протягом 4-5 хвилин при максимальній потужності та увімкненому грилі.

  • 03

    Перевернути протягом смаження 1 раз (для мікрохвильової печі потужністю 600-650 Вт).