Курячі шашлички у мікрохвильовій печі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 2 г 20 хв

Курячі шашлички у мікрохвильовій печі

Погода для пікніка невідповідна, а шашлику дуже хочеться ... Спробуйте приготувати курячі шашлички в мікрохвильовці. Ну звичайно ж, це не замінить Вам повноцінний шашлик на багатті, але це оригінально, смачно і непоганий варіант побалувати себе шашличком, не виходячи з дому. Процес приготування курячих шашличків у мікрохвильовці максимально простий. Спочатку попередньо замаринувати нарізані курячі грудки. Порада: м'ясо на шпажки бажано не нанизувати дуже щільно шматочок до шматочка, краще залишити зазори. У процесі готування шашлички потрібно перевертати. Запропонований рецепт для приготування шашлику у звичайній мікрохвильовій печі (без гриля).

Інгредієнти

  • М'ясо (курячі грудки) - 4 шт.
  • Соєвий соус - 60 г.
  • Оливкова олія - 15 г.
  • Цукор - 5 г.
  • Лимонний сік - 30 г.
  • Зубчик часнику - 2 шт.
  • Порошок карі - 3 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно курячі грудки помити та нарізати кубиками середнього розміру або смужками близько 3 см. Змішати усі інгредієнти для маринаду, додавши часник, пропущений через прес. Нарізане куряче філе покласти в маринад, притиснувши зверху тарілкою та поставити не менше ніж на 2 години в холодильник.

  • 02

    Дерев'яні палички-шампури заздалегідь покласти у воду на 15 хвилин. Насадити промариновані кубики на шампури, а якщо м'ясо нарізане смужками, то намагатися одягнути всю смужку у вигляді хвилі.

  • 03

    Покласти шашлички із курки на тарілку для мікрохвильової печі та готувати на максимальній потужності протягом приблизно 15 хвилин.