Суп із курячих шлуночків із перловкою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Суп із курячих шлуночків із перловкою

Аби мати гарне здоров'я, необхідно їсти першу страву хоча б раз на день. А якщо постаратися, можна придумати окремий суп на кожен день року. Пропонуємо вам зробити сімейне меню більш різноманітним. Наприклад, суп з курячих шлуночків з перловкою - поживна і смачна перша страва, який зарядить вас бадьорістю й енергією. Особливо такий суп приємно їсти в холодну пору року. Бульйон рознесе тепло по всьому організму, а заодно і настрій підніме. Завдяки курячим шлункам бульйон стане ситним, але в міру жирним. За бажанням можете додати в тарілку трохи петрушки. Готувати таку теплу радість зовсім нескладно, тому насолоджуйтеся!

Інгредієнти

  • Курячі шлунки - 500 г.
  • Морква - 2 шт.
  • Вода - 3 л.
  • Перловка - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Курячі шлунки промити і очистити від плівки. Потім нарізати на невеликі шматочки. Перловку промити та залити водою, поставити в сторону.

  • 02

    У холодну воду покласти шлунки та варити під кришкою не менше години, щоб вони стали м’якими.

  • 03

    Моркву натерти на тертці, а цибулю порізати кубиками. У сковороді розігріти рослину олію та вкинути туди цибулю та моркву.

  • 04

    З перловки злити воду, додати її в суп. Вкинути до супу готову заправку. Приправити суп сіллю, закип’ятити і зняти з плити.