Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Курячий суп з кольоровою капустою
Курячий суп з кольоровою капустою

Курячий суп з кольоровою капустою

Кольорова капуста завжди радувала нас в дитинстві своєю цікавою формую та дивним смаком. Але страви з її участю ми завжди смакували залюбки. От і зараз, коли навкруги так багато важкої, наповненої холестерином їжі, так хочеться чогось по-справжньому легкого і, водночас, оригінального. Думаємо курячий суп з цим колоритним овочем зможе задовольнити бажання будь-якого вибагливого гурмана, а якщо ви ще й намагаєтесь не набрати зайвих кілограмів та дійсно враховуєте калорійність страв, які споживаєте, то такий мікс саме для вас. Недарма ж дієтологи Америки зробили висновок, що цей дивовижний продукт є набагато кориснішим ніж інші овочі. Тому, споживайте із задоволенням цей простий у приготуванні та енергетично поживний овоч.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курка — 400 г
  2. 2. Кольорова капуста — 200 г
  3. 3. Зелений горошок — 100 г
  4. 4. Картопля — 3 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Макарони — 60 г
  8. 8. Рослинна олія — 2 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
  11. 11. Лавровий листок — 10 г

Етапи готування

  1. Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.

  2. Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

  3. Картоплю очистити і нарізати кубиками.

  4. У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.