Кольорова капуста завжди радувала нас в дитинстві своєю цікавою формую та дивним смаком. Але страви з її участю ми завжди смакували залюбки. От і зараз, коли навкруги так багато важкої, наповненої холестерином їжі, так хочеться чогось по-справжньому легкого і, водночас, оригінального. Думаємо курячий суп з цим колоритним овочем зможе задовольнити бажання будь-якого вибагливого гурмана, а якщо ви ще й намагаєтесь не набрати зайвих кілограмів та дійсно враховуєте калорійність страв, які споживаєте, то такий мікс саме для вас. Недарма ж дієтологи Америки зробили висновок, що цей дивовижний продукт є набагато кориснішим ніж інші овочі. Тому, споживайте із задоволенням цей простий у приготуванні та енергетично поживний овоч.
Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.