Курячий суп з кольоровою капустою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Курячий суп з кольоровою капустою

Кольорова капуста завжди радувала нас в дитинстві своєю цікавою формую та дивним смаком. Але страви з її участю ми завжди смакували залюбки. От і зараз, коли навкруги так багато важкої, наповненої холестерином їжі, так хочеться чогось по-справжньому легкого і, водночас, оригінального. Думаємо курячий суп з цим колоритним овочем зможе задовольнити бажання будь-якого вибагливого гурмана, а якщо ви ще й намагаєтесь не набрати зайвих кілограмів та дійсно враховуєте калорійність страв, які споживаєте, то такий мікс саме для вас. Недарма ж дієтологи Америки зробили висновок, що цей дивовижний продукт є набагато кориснішим ніж інші овочі. Тому, споживайте із задоволенням цей простий у приготуванні та енергетично поживний овоч.

Інгредієнти

  • Курка - 400 г
  • Кольорова капуста - 200 г
  • Зелений горошок - 100 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Макарони - 60 г
  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Лавровий листок - 10 г

Етапи приготування

  • 01

    Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.

  • 02

    Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

  • 03

    Картоплю очистити і нарізати кубиками.

  • 04

    У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.