Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.
Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.
Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.
Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.