Думаємо, рецепт курячого бульйону сподобається всім тим, хто віддає перевагу дієтичним супчикам. Тут тільки корисний білок, які міститься в курці, та рис, який в розумних порціях теж досить дієтичний. Овочі надають особливого смаку бульйону, роблять його більш насиченим. Не забувайте і про корисні властивості, які несуть в собі всі інгредієнти. Адже тут немає жодного, який б не збагачував бульйон корисними компонентами. Як було вже сказано вище, курка - це джерело білка. Тобто вона досить дієтична, але при цьому дуже смачна і легка. Тому і їсти її можна навіть на вечерю. Якщо ж вам хочеться більш ситного бульйону, тоді можна додати свинину чи яловичину.
Натерти на великій тертці моркву. В киплячу воду покласти курку, цілу цибулину та підготовлену моркву, сіль та чорний мелений перець за смаком. Зварити наваристий бульйон.
Окремо в підсоленій воді відварити рис. Потім його потрібно промити та знову висипати в кастрюлю. Курку витягнути з бульйону, розділити на невеликі шматки.
По тарілкам розкласти порціями рис, залити гарячим бульйоном і в кожну тарілку додати по шматочку курки. Посипати зеленню. В цій страві кріп прийнятніший за петрушку.