Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Курка з оливками і томатами
Курка з оливками і томатами

Курка з оливками і томатами

Одним з найбільш вдалих варіантів використання курячого філе є його тушкування в томатному соку. Всі ми знаємо, що філе курки не виділяється серед інших видів м'яса особливою соковитістю. Пропонований рецепт руйнує усталені стереотипи. М'ясо виходить дивовижно соковитим, м'яким і ніжним. Додавання стиглих томатів і кислуватих оливок надають страві пікантний смак середземноморської кухні. Замість оливок можете використовувати чорних побратимів – маслини. А звичайну кип'ячену воду можна замінити курячим бульйоном. Курку рекомендується подавати на «подушці» з відвареного рису, поливши зверху приготованим томатним соусом. Півгодини і на Вашому столі ситна вишукана вечеря. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Помідори — 400 г.
  3. 3. Паста томатна — 20 г.
  4. 4. Оливки — 200 г.
  5. 5. Вода — 20 мл.
  6. 6. Зелень — 20 г.
  7. 7. Олія оливкова — 10 мл.
  8. 8. Суміш перців — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. На сковороді розігріти олію. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити помідори, а потім додати воду і томатну пасту.

  2. Філе нарізати кубиками або скибочками. Додати в сковороду, накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин.

  3. Оливки нарізати кільцями. Додати до птиці з овочами і тушкувати ще 10 хвилин.

  4. Зелень помити, просушити і подрібнити. Перед подачею тушковану курку посипати зеленню.