Чімічуррі - соус для смаженого м'яса. Рецепт чімічуррі придумали в Аргентині. Там його подають до смаженого м'яса. Соус також популярний в Уругваї, Бразилії, Болівії та інших латиноамериканських країнах. А починаючи з сьогоднішнього дня цей соус буде популярний і у вашій родині. Тому що, приготувавши його сьогодні і подавши з м'ясом, ви і ваші рідні просто закохаються в цей соус раз і назавжди. Особливо його полюблять любителі смаженого м'яса, так як соус дуже добре поєднується зі смаженим м'ясом. Чімічуррі готується на основі дрібно нарізаної петрушки, рубаного часнику, оливкової олії, орегано, білого вина і безлічі приправ. Соус також може бути використаний і в якості маринаду до смаженого м'яса. Приємного апетиту!
У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.
В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.
Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.
Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.
Дати настоятися пару годин у холодильнику.