Кулінарні традиції національної кухні Китаю сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Пропонуємо поповнити вашу домашню скарбничку салатів свіжими ідеями. Легкий, дієтичний, але в теж час ситний і поживний китайський салатик підійде для сімейного обіду, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Гармонійне поєднання відвареного курячого філе і цитрусів знайоме багатьом. Але варто додати до страви парочку нових компонентів – і вона заграє новими смаковими нотками.
Капусту помити, зняти верхні листки, нашаткувати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати майонез з часником.
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.